PASSAGE 2018 – hur, när och var?

Nu räknar vi ner till PASSAGE på riktigt! I år har vi förlängt festivalen så att du ska kunna se teater i världsklass i både Helsingborg och Helsingör samt i kranskommunerna. Här har vi samlat information som du kan ha nytta av under festivalen.

När fanns festivalen i Helsingborg?

27-29 juli. PASSAGE är i år centrerad till stadsparken i Helsingborg – allt för att skapa en större festivalkänsla. Redan på invigningskvällen, fredag 27 juli, blir det picnick med foodtrucks och musik från DJ:s innan den akrobatiska föreställningen ”Wanted” av Eventi Vertikali markerar avstamp för festivalen.

Se alla föreställningar i centrala Helsingborg här.

När fanns festivalen i Helsingör?

2 – 4 augusti. Föreställningar från morgon till kväll i Helsingörs centrum. EXIT sätter punkt för festivalen med en luftballong, våghalsig akrobatik och charmerande galenskap.

Se alla föreställningar i Helsingör här.

När fanns PASSAGE i bostadsområden och andra kommuner?

30 juli – 1 augusti. På den svenska sidan är det föreställningar ibland annat Ängelholm, Båstad och Åstorp såväl som på Drottninghög och Dalhem med flera i Helsingborg.

Se alla föreställningar i kranskommuner och bostadsområden här.

Bläddra i det tryckta programmet

Orientera dig på PASSAGE med kartan nedan

Vad kostar det?

I Helsingborg och andra kommuner i Sverige är festivalen helt gratis. Det är bara att njuta av den fantastiska underhållningen.

I Danmark är nästan alla föreställningar gratis. Ett fåtal kostar och du kan med fördel köpa ett festivalpass. Dessa artister kostar i danmark: The Brooklyn Healer, Paname, Fragtfrit, Dopo Ripopolo, The Invisible Man, Leaving Normal, Broadmann’s Omr. 17.

En enskild föreställning kostar 50 DKR. Festivalpass kostar 150 DKR.