PASSAGE FESTIVAL 2019

PASSAGE FESTIVAL 2019

27 Juli – 3 Augusti finns internationella artister på båda sidor av Sundet till årets internationella gatuteaterfestival i Helsingør + Helsingborg

Tack för i år!

Da Capo! Vilken succé årets festival var. Tusen tack till alla som besökte oss och till alla artister som gjort årets festival till en att minnas lång tid framöver. Vi har gjort en summeringsvideo där du kan uppleva artisterna och stämningarna om och om igen. Kika nedan!

PASSAGE 2018 – hur, när och var?

Nu räknar vi ner till PASSAGE på riktigt! I år har vi förlängt festivalen så att du ska kunna se teater i världsklass i både Helsingborg och Helsingör samt i kranskommunerna. Här har vi samlat information som du kan ha nytta av under festivalen.

När fanns festivalen i Helsingborg?

27-29 juli. PASSAGE är i år centrerad till stadsparken i Helsingborg – allt för att skapa en större festivalkänsla. Redan på invigningskvällen, fredag 27 juli, blir det picnick med foodtrucks och musik från DJ:s innan den akrobatiska föreställningen ”Wanted” av Eventi Vertikali markerar avstamp för festivalen.

Se alla föreställningar i centrala Helsingborg här.

När fanns festivalen i Helsingör?

2 – 4 augusti. Föreställningar från morgon till kväll i Helsingörs centrum. EXIT sätter punkt för festivalen med en luftballong, våghalsig akrobatik och charmerande galenskap.

Se alla föreställningar i Helsingör här.

När fanns PASSAGE i bostadsområden och andra kommuner?

30 juli – 1 augusti. På den svenska sidan är det föreställningar ibland annat Ängelholm, Båstad och Åstorp såväl som på Drottninghög och Dalhem med flera i Helsingborg.

Se alla föreställningar i kranskommuner och bostadsområden här.

Bläddra i det tryckta programmet

Orientera dig på PASSAGE med kartan nedan

Vad kostar det?

I Helsingborg och andra kommuner i Sverige är festivalen helt gratis. Det är bara att njuta av den fantastiska underhållningen.

I Danmark är nästan alla föreställningar gratis. Ett fåtal kostar och du kan med fördel köpa ett festivalpass. Dessa artister kostar i danmark: The Brooklyn Healer, Paname, Fragtfrit, Dopo Ripopolo, The Invisible Man, Leaving Normal, Broadmann’s Omr. 17.

En enskild föreställning kostar 50 DKR. Festivalpass kostar 150 DKR.