Frivillig

BLI FRIVILLIGMEDARBETARE PÅ PASSAGE – Internationell Gatuteaterfestival i Helsingborg & Helsingör

Vill du träffa konstnärer från hela Europa? Och uppleva en del av de mer än 50 olika föreställningar som genomförs under de sex dagarna? Och träffa andra frivilliga eldsjälar, så du nästan inte vill gå hem? Och hjälpa till att dra folk?

Alla frivilliga krafter är välkomna
Festivalen äger i år rum 1. – 6. augusti, men uppbyggnaden startar redan den 29 juli. I Helsingør har vi användning för ett stort antal frivilliga som vill vara med och lyfta festivalen. Det kan handla om allt från att bara stå vakt vid ett enstaka tillfälle eller engagera sig fullt ut under hela festivalen med olika saker. Du bör i vlket falla vara förberedd på att saker och ting kan komma att ändras i sista stund, så en gnutta flexibilitet är önskvärt.

Du får festivalpasa, logi och mycket mera
Som frivillig får du ett festivalpass som ger tillgång till samtliga föreställningar på PASSAGE i Helsingör. Därutöver får du logi, om du behöver om du kommer långväga ifrån. Du får också vara med på kvällsmys tillsammans med oss andra som arbetar på festivalen samt de medverkande konstnärerna.

Frivilliguppgifterna är bland andra:

  • Hjälpa konstnärerna med uppsättning av föreställningarna
  • Hjälpa till med att avveckla föreställningarna
  • Dela ut program i staden
  • Vara värd för konstärerna
  • Bistå med hjälp till de ambulerande föreställningarna genom byn
  • Servera dricka och kaffe i festivalcaféet
  • Hjälpa till i festivalköket
  • Vara statist>/li>

Eftersom konstnärerna är internationella ser vi gärna om du pratar något av följande språk: engelska, franska, tyska, spanska, italienska, holländska. Givetvis även de nordiska språken. Det är dock inget språkkrav för att du ska söka, det funkar fint med engelska och danska eller om du som svensk förstår danska. Teckenspråk funkar också.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN
Tycker du detta låter spännande? Då ska du så klart arbeta som frivilligmedarbetare på PASSAGE festival 2017! Vill du höra mer eller anmäla dig? Skriv till Anja Paulick fra Helsingør Teater på: ap@helsingor-teater.dk